Monday, January 14, 2019

Hvad du behøver at forstå Om Anabolske steroider

Tror du lære om steroider? Behov for at vide, hvad de handler om? Jeg har faktisk skrev denne artikel for at tilbyde dig en smule steroid viden.

Hvad er de?

Anabolske steroider er syntetiske udgaver af testosteron, kroppens alle naturlige kønshormon. Anabolske steroider har faktisk været iøjnefaldende til professionelle sportsfolk samt bodybuildere på grund af det faktum, at de forbedre den dimension, og også sejhed af muskler. De øger også aggression og også konkurrence, hvilket kan være at foretrække attributter i sportslige aktiviteter samt i motionscenter.

Præcis hvordan anabolske steroider anvendes som narkotika?

Generelt anabolske steroider kan anbefales at reklamere appetit, øge knogleudvikling, generere mandlig pubertetsalderen, at reducere virkningerne af muskelvæv spilder mod persistente betingelser, såsom cancerceller eller AIDS, såvel som kan afsløre garanti som en mandlig fødsel kontrollere. Den medicin er let tilgængelige som dental piller, injicerbare steroider, samt hud pletter.

Bare Hvordan anabolske steroider arbejde?

Anabolske steroider omdanne muskelmasse og styrke. Steroiderne medføre en forøget produktion af sunde proteiner, som er byggestenene af muskel (flere byggesten tyder mere mulighed for muskelmasse og udholdenhed). Nedenfor er videnskaben nedenfor.

Når et steroid forbruges enten oralt eller ved hjælp af injektion, den bevæger til androgenreceptorer ligger i de mange celler. Dette link tænder for hormonalt middel receptoren udvikle et bærer-RNA, som indikerer den DNA til at konstruere specifikke sunde proteiner (muskeltræning blokke). Disse proteiner rejse i hele kroppen skaber anabolske / vækst reaktioner. Selv anabolisme er den vigtigste aktivitet af steroider, de også udtrække flere forskellige andre ønskelige og ugunstige resultater.

Så kan de arbejde? Ja, der findes et behov for at tage dem NEJ, findes mulige væsentlige negative virkninger? JA. Stadig lyder i orden at tage steroider? Hold læsning.

Hvad er farerne ved at bruge anabolske steroider?

Ud over at øge muskelmasse sejhed samt masse, resultaterne af tager anabolske steroider indbefatter skadelige ændringer i kolesterolniveau, højt blodtryk, acne, leverskader, og modifikationer inden for rammerne af den venstre ventrikel af hjertet, som er flere af de symptomer, der kan føre til hjerte-kar-sygdom.

Anabolske steroider har en androgen eller viriliserende virkning, hvilket antyder de påvirker mandlige funktioner, som påpeget i løbet. Anabolske steroider påvirker begyndelsen af ​​puberteten, vækst af klitoris hos kvinder samt penis hos mandlige børn (ikke påvirker størrelsen af ​​penis hos voksne endnu kunne mindske testiklerne), øget størrelse af syngende akkorder og dyrkning af den stemme, øget kropsbehåring (bryst, ryg), samt tidlig skaldethed hos personer disponeret for det. En anden bivirkninger er nedsat fertilitet samt testikelatrofi (sammentrækning).

Meget mere mulige kendte negative virkninger, som Steroid Kunder Fare:

  • Forbedret leverfunktion.
  • Klinisk depression af naturlige testosteron produktion.
  • Stigning i kolesterolniveau og højt blodtryk
  • Forvandlet Thyroid Feature.
  • Næseblod.
  • Vækst af buste ligesom celler i hanner
  • Insulin ufølsomhed
  • Androgene bivirkninger såsom hårtab, forstørret prostata, fedtet hud, væskeophobning (typisk udseende), øget kropsbehåring til brystet og ryggen.
  • Forkrøblede udvikling, hvis du er en ung voksen.
  • De orals ligeledes en tendens til at skabe kvalme eller opkastning, løshed af tarmene, uregelmæssighed, samt kaste op.
  • Kan fremskynde udviklingen af ​​tumorer.

Problemet er med mange, når du får på det kan du ikke har til hensigt at komme ud for det så godt som du simpelthen vil fastholde at øge dine muligheder for at få alle disse negative effekter på ethvert givet tidspunkt. Den slags negative virkninger, som kvinder oplever, når de vælger at gøre brug af disse medikamenter, især de androgene dem ligesom testosteron er en hel masse endnu værre end den foregående.

Adgang

Som for at lette adgangen, virkeligheden er, at de er ulovlige stoffer uden en klinisk recept, så din lette adgang vil blive gennem det sorte marked (alt det bedste som for kvalitet). Desuden, hvis du bliver fanget i deres besiddelse uden recept kan du leve op til 5 år bag tremmer!

Budskab til alle, der kan have Thought Vedrørende tager steroider

Må ikke rigtig føler behovet for at tage medicin for betydelige gevinster, bare fordi de kan synes i ting i dit gym. Opnåelse enorme gevinster kræver en vis indsats og patienter men der er aldrig en langt bedre fornemmelse end at stræbe samt opnå noget KÆMPE i slutningen af ​​det.

Hvis du kæmper eller føler du har brug for hjælp så få nogle professionel rådgivning. Jeg kan garantere dig, at de resultater, du kan overvinde et 12 ugers varighed med en specialist assistance helt sikkert vil gøre du spørger dig selv, hvorfor du nogensinde også betragtes steroider.

No comments:

Post a Comment